Mihaela Căruntu este recepționer în cadrul clinicii din anul 2021 și este prima persoană cu care pacienții noștri iau contact atunci când ne trec pragul. Mihaela este o persoană sociabilă, organizată și face față cu brio oricărei provocări pe care o întâmpină la locul de muncă.  

Mihaela Căruntu

Recepționer

Nicoleta Mateescu este registrator medical și membru al echipei noastre din 2019. Nicoleta a absolvit Colegiul de Tehnică Dentară și asistenți de stomatologie, Universitatea Spiru Haret, promoția 1995. A participat la cursul de Dezinfecție și Protecție în practica stomatologică, iar în prezent urmează cursul de perfecționare Asistent Stomatologie în cadrul Dental Skills Academy. . Nicoleta […]

Nicoleta Mateescu

Registrator Medical

Rodica Voicu este asistent medical generalist principal, cu o experiență în stomatologie de peste 25 de ani. Este absolventă a școlii postliceale Carol Davila. promoția 1997 și participantă la numeroase cursuri de specializare, printre care și cel de inspector SSM. Rodica Voicu este în echipa noastră din anul 2020.

Rodica Voicu

Asistent Medical Generalist Principal

Ioana Toma este asistent medical generalist și absolventă a școlii postliceale Centrul de Studii Europene, promoția 2021. Ioana Toma este în echipa noastră din anul 2013.

Ioana Toma

Asistent Medical Generalist

Tina Bocman este asistent medical de Igienă și Sănătate Publică, cu o experiență de peste 19 ani în stomatologie și membru în echipa clinicii din 2016. Este absolventă a școlii postliceale Carol Davila promoția 2002 și a absolvit cursul de competență în Radiologie Dentară.

Tina Bocman

Asistent Medical Igienă & Sănătate Publică

Ileana Decsei este asistent medical generalist, cu o experiență în stomatologie de peste 30 de ani și membru în echipa clinicii noastre din 2013. Este absolventă a școlii postliceale Carol Davila, promoția 1993, iar în toți acești ani a participat la numeroase cursuri de perfecționare profesională.

Ileana Decsei

Asistent Medical Generalist

Nicoleta Dragomir este asistent medical generalist în cadrul clinicii, din anul 2004. Este absolventă a școlii postliceale Carol Davila, promoția 2004. De-a lungul timpului, a dobândit o vastă experiență și a participat la numeroase cursuri de specializare, printre care și cursurile de Igienist Dentar și Radiodiagnostic.

Nicoleta Dragomir

Asistent Medical Generalist

Dr. Eugen Tucan este medic specialist în ortodonție și ortopedie facială și face parte din echipa Clinicii Dent Perfect din anul 2023. Dr. Eugen Tucan a parcurs integral programul de cursuri Viesid, obținând o supraspecializare în tratamentul disfuncțiilor articulare temporo-mandibulare (ATM). De asemenea, a beneficiat de o instruire avansată în utilizarea alignerelor personalizate și individualizate, […]

Dr. Eugen Tucan

Medic specialist în ortodonție și ortopedie facială

Dr. Ioana Ivănescu este medic specialist Stomatologie Generală, iar din anul 2019 este și membră a echipei Dent Perfect

Dr. Ioana Ivănescu

Medic specialist stomatologie generală

Dr. Andreea Moldoveanu este medic specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială în cadrul clinicii și consideră că specialitatea pe care o practică reprezintă o îmbinare perfectă între sănătate, funcționalitate și estetică. De-alungul timpului, a dobândit o vastă experiență în domeniu, participând frecvent la numeroase conferințe, cursuri și stagii de specializare, precum: stagiul de pregătire în cadrul […]

Dr. Andreea Moldoveanu

Medic specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială