Politica de confidențialitate

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor Dent Perfect. Site-ul www.dentperfect.ro este un site de prezentare a clinicii, precum și a serviciilor pe care le oferă. Conținutul site-ului www.dentperfect.ro este public, iar accesul la informații este permis oricărui utilizator care dorește să fie informat despre ofertele clinicii, tratamente, noutăți din domeniul stomatologic. În cadrul clinicii noastre, puteți beneficia de tratarea cariilor, atât prin metoda clasică, cu freza, cât și prin noile tehnologii, cu laserul.

Această politică de confidențialitate descrie practicile cu privire la datele personale pe care le colectăm, cum le colectăm și la ce le utilizăm, prin Site-ul www.dentperfect.ro, care este găzduit și operat din România. Administratorul Site-ului este CAB STOM și RAD DENT DR VASILIU SRL, cu sediul social în str. Dr. Iacob Felix 76, sector 1, București.

Ce informaţii colectăm şi cum le utilizăm

1. În cadrul secțiunii Tombole, concursuri si promoții

Pentru a vă înregistra la concursuri on-line, tombole sau alte promoții (împreună denumite „Promoții”), vi se poate solicita să vă înregistrați pe site-ul www.dentperfect.ro  sau să ne furnizați anumite informații pe pagina de Facebook DentPerfect.ro – Clinica Stomatologică Doctor Mina Vasiliu.  

Informațiile colectate în cadrul unei promoții sunt folosite pentru a determina eligibilitatea dumneavoastră, pentru a vă notifica dacă sunteți câștigător și/sau pentru a vă livra un premiu. Dacă sunteți câștigător, anumite informații despre dumneavoastră (cum ar fi numele sau imaginea) pot fi postate pe site-ul Dent Perfect  și/sau pe pagina de Facebook, în secțiunea relevantă.

2. În cadrul secțiunii newsletter:

Datele cu caracter personal pe care le colectăm în această secțiune sunt:

 • Adresa de email
 • Numele dumneavoastră

Folosim aceste date pentru a va trimite materiale de marketing (oferte, promoții, noutăți pentru serviciile noastre).

Nu vă vom trimite materiale de marketing dacă nu v-aţi dat consimţământul în acest sens, înregistrându-vă, în cadrul secțiunii newsletter, pentru a primi informaţii despre produsele şi serviciile noastre. Puteţi alege oricând să vă dezabonați.

3. În cadrul formularului de contact:

 • Nume
 • Prenume
 • Adresă email
 • Telefon

Folosim aceste date pentru a vă permite să ne adresați diferite cereri și pentru a vă contacta, în legătură cu produsele și serviciile noastre sau pentru confirmarea unei programări.

Securitatea datelor cu caracter personal

Securitatea datelor cu caracter personal este importantă pentru noi. Păstrăm măsuri adecvate de precauţie de ordin administrativ, tehnic şi fizic pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii accidentale, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, utilizării şi tuturor celorlalte forme legale de prelucrare a datelor cu caracter personal aflate în posesia noastră.

Datele dvs. personale nu vor fi distribuite persoanelor terțe decât în cazul în care este necesar în scopul oferirii de servicii conform acordurilor și nu înainte de a fi informat/ă cu privire la acest lucru.

Link-uri către alte pagini

Prezenta politică de confidențialitate nu se mai aplică atunci când folosiţi un link pentru a ajunge de pe Site-ul nostru pe o altă pagină web. Navigarea şi interacţiunea pe care le desfăşuraţi pe o altă pagină web, inclusiv orice pagină care are un link către prezentul Site, se supun regulilor şi politicilor paginii respective. Drept urmare, vă sfătuim să citiţi regulile şi politicile paginilor pe care le vizitaţi!

Cât timp sunt stocate datele dumneavoastră?

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate pe perioada derulării relațiilor contractuale cu Dvs., precum și ulterior, pentru o durată rezonabilă, care nu poate fi mai scurtă decât termenul general de prescripție.

Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea și ștergerea acestora, împotrivirea sau restricționarea de la procesarea datelor, cât și de la dreptul portabilității datelor. Ne puteți contacta la office@dentperfect.ro.

Drepturile dumneavoastră

Aveți următoarele drepturi în legătură cu datele dumneavoastră cu caracter personal, garantate de legislație:

 1. Dreptul de acces la date, adică dreptul de a obţine din partea operatorului o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc şi, în caz afirmativ, acces la datele respective.
 2. Dreptul la rectificarea datelor, adică dreptul de a obţine de la operator, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte. Ţinându-se seama de scopurile în care au fost prelucrate datele, persoana vizată are dreptul de a obţine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaraţii suplimentare.
 3. Dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat), adică dreptul de a obţine din partea operatorului ştergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întârzieri nejustificate, iar operatorul are obligaţia de a şterge datele cu caracter personal fără întârzieri nejustificate, în anumite cazuri (cum ar fi: datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru scopurile în care sunt colectate sau sunt prelucrate, datele cu caracter personal nu mai sunt de actualitate, persoanele vizate și-au retras consimțământul pentru prelucrare și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare, persoanele vizate se opun prelucrării datelor cu caracter personal care le privesc și nu există interese legitime care să prevaleze sau persoana vizată se opune prelucrării datelor cu scop de marketing direct, prelucrarea datelor este ilegală).
 4. Dreptul de a vă retrage consimțământul privind prelucrarea, în cazul în care temeiul prelucrării este consimțământul dumneavoastră acordat în prealabil.
 5. Dreptul de a fi informat cu privire la încălcarea securității.În cazul în care încălcarea securității datelor cu caracter personal este susceptibilă să genereze un risc ridicat pentru drepturile și libertățile persoanelor fizice, operatorul informează persoana vizată fără întârzieri nejustificate cu privire la această încălcare, în anumite condiții.