Dr. Mina Camelia Vasiliu

Medic primar

Dr. Mina Camelia Vasiliu este fondatoarea clinicii Dent Perfect, în urmă cu 20 de ani. Este absolventă a Facultății de Stomatologie, Universitatea de Medicină și Farmacie București, promoția 1994, iar în anul 2003 a obținut specializarea inițială în stomatologie generală.

Din anul 2009, Dr. Mina Camelia Vasiliu este medic primar și, din 2016, urmează și cursuri în cadrul Universității din Viena – VIESID, cu scopul de a se perfecționa în tot ceea ce înseamnă reabilitare orală totală, diagnosticare probleme articulare și temporo-mandibulare, repoziționare mandibulară. De asemenea, în anul 2017 a absolvit mastership-ul Laser Dentistry din cadrul Universității Aachen, făcând parte din prima promoție din România care a avut examen de absolvire și lucrare susținută la Universitatea Aachen.

În cei peste 20 de ani de experiență, Dr. Mina Camelia Vasiliu a construit nu doar o clinică dotată cu aparatură performantă, de ultimă generație, ci și o echipă de medici specialiști, dedicați, care acoperă toate ramurile stomatologiei și care oferă pacienților servicii excepționale și tratamente laborioase.